Milí rodiče,

odstartoval nám další týden. Dnes už bylo vidět, že děti jsou ve škole jistější a pomalu se začínají orientovat v harmonogramu školního dne. Také už si v kolektivu všímám vznikajících přátelství, takže adaptace nám probíhá skvěle. 🙂

Dnešek jsme začali komunitním kruhem a povídali si o zážitcích z víkendu. V matematice jsme poprvé zkoušeli skupinovou práci, kde děti společně počítaly a zapisovaly do tří. Poté jsme oslavovali narozeniny a započali tím novou třídní tradici.

Zítra děti začínají angličtinou s Terkou a den končí s Martinem.

Ve středu máme před sebou první tělocvik. Jen připomínám sraz v Zeppelinu do 8:00 – poté odcházíme na tramvaj. Možnost srazu rovnou u Sokolu Dejvice v 8:15 – v tomto případě mi prosím dejte vědět, abychom na Vás nečekali (whatsapp ideálně). Oblečení a boty na sport s sebou.

V češtině budeme odpoledne připravovat ruce uvolňovacími cviky na psaní. Čeká nás třeba kreslení do krupice nebo na mazací tabulky.

Ve čtvrtek se spolu podíváme do galerie v Humpolci. Kolegyně Mariana už posílala informační email. Pokud bude i tak něco nejasné, pište.

Pátek „čteme“ si s Pepou a počítáme do pěti.

S úkoly začneme od příštího týdne.

Hezké dny Vám přeje Bára