Milí rodiče,

na úvod všem přeji krásný nový rok. Minulý týden jsme zlehka odstartovali a po Vánocích se opět pomalu dostáváme do školního tempa. Já už začínám psát dětem vysvědčení a nechápu, že už za sebou skoro máme první pololetí. Děkuji Vám, že jsme společně zvládli i formality s Renatou Bulířovou a vše proběhlo, jak má. Moc mě potěšilo, že všechny děti Renata chválila a já si připomněla, že každé dítě ze třídy udělalo od září velký kus práce, a to nejen na znalostní úrovni předmětů, ale i v sociální (leckdy náročnější) oblasti. Jsou skvělí!

Co nás čeká tento týden: 

ČJ – trénink grafomotorika, písmenka N, K a Z, čtení celých slov

MA – geometrie (základní tvary a jejich vlastnosti), počítání – přechod přes desítku

PRV – nápady na volný čas a přestávky

______________________

PO – ranní kruh, čtení knihy A pak se to stalo, dále dle rozvrhu

ÚT – začátek s Terezou, konec dne s Martinem

STŘ – Tělocvik – tento týden bychom šli místo do tělocvičny s dětmi na brusle na Letenskou pláň. Vyrážet budeme od Zeppelinu, prosím tedy sraz normálně v 8:30 ve škole. S sebou lední brusle a chrániče (kdo má), helmu (klidně i na kolo)! Brusle je jinak možné zapůjčit přímo na místě (myslím zdarma, ale ještě napíši na whatsapp).

ČT – Projekt baroko – více info ve středu na whatsapp.

PÁ – Výuka dle rozvrhu. Úkol se neodevzdává.

_______

ÚKOL: Děti si dnes do tašky sbalily učebnici matematiky, kterou jsme ve škole společně dokončili. Za dobrovolný úkol mají poslední stránku, která hravě opakuje geometrické tvary.

Učebnici do školy už prosím neposílejte, ve škole dostanou děti už druhý díl. Kdo si bude chtít dodělat nějaké vynechané úlohy z prvního dílu, samozřejmě může.

______

Hezký týden přeje,

Bára